Steel Cucine

Steel Cucine, of Steel voor kort, creëert unieke stukken uit staal, een materiaal dat zij al drie generaties lang gebruiken binnen hun cultuur van vakmanschap, vervaardigd in Italië. Hun ontwerpen weerspiegelen hun passie voor schoonheid en functionaliteit – zoals ze het zelf zeggen. Elk Steel-product is een stukje design met een tijdloze uitstraling, maar tegelijkertijd ook een hoogwaardig hulpmiddel dat professionele prestaties levert. 

Productaanbod van Steel

Het toonaangevende merk staat bekend om haar robuuste en stijlvolle keukenapparatuur. Het merk heeft op dit moment verschillende productlijnen (Genesi, Ascot, Enfasi & Oxford) die verschillende producten bevatten. Hier een kleine selectie van de productsoorten:

Fornuizen: Steel Cucine staat bekend om fornuizen die professionele prestaties neerzetten. De apparatuur combineers gasbranders, elektrische ovens en soms inductieplaten. Dit zorgt voor veelzijdigheid en natuurlijk kracht.

Ovens: Steel biedt verschillende soorten ovens, zoals conventionele- of stoomovens, of combinaties hiervan. De ovens zijn zo ontworpen dat ze de temperatuur perfect reguleren.

Kookplaten: De kookplaten van Steel zijn verkrijgbaar in verschillende maten en opstellingen, zoals gas, inductie en keramisch. Zo kunt u altijd de best passende keuze voor uw keuken maken.

Accessoires: Naast de essentiele keukenapparatuur die Steel Cucine te bieden heeft, kunt u ook verschillende keukenaccessoires verkrijgen. Denk hierbij aan roosters, bakplaten en speciaal kookgerei.

UITGELICHT

Enfasi Mistral All Black

De Steel Mistral All Black is een indrukwekkend, innovatief stuk keukenapparatuur in de Enfasi productlijn. Het fornuis heeft een strak en modern design dat perfect past in de eigentijdse keuken. Het fornuis is compleet in het zwart uitgevoerd, wat het een luxe uitstraling geeft. Het roestvrije staal in combinatie met de matzwarte afwerking zorgt voor een aantrekkelijke look. Het fornuis is uitgerust met gasbranders die het geschikt maken voor diverse kooktechnieken. Ook biedt de oven meerdere kookfuncties zoals grillen, conventioneel bakken en hete circulatie. Een echte parel voor in uw keuken dus. 

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!