Over TWA Keukens

TWA Keukens: de andere keukenspecialist

Sinds november 2018 zijn wij gevestigd in een prachtig pand in Peize op de grens van Groningen en Drenthe. Wij zijn zes jaar geleden gestart vanuit een klein kantoor aan huis, daarna een werkplaats met spuiterij in Leek en later kwam daar een kleine showroom bij. Onze klanten komen uit een brede regio, van Oosterwolde tot Delfzijl en van Roden tot Veendam. TWA zit altijd bij u in de buurt. De reden voor onze verhuizing is groei, omdat steeds meer mensen onze keukenzaak weten te vinden. Waarom? TWA Keukens is de andere keukenspecialist. AANDACHT is met hoofdletters gespeld. Bij ons bent u nog écht een klant waar naar geluisterd wordt.

Bij ons klopt alles: prijs, kwaliteit, service en garantie.

U krijgt direct een eerlijke prijs, wij leveren de alleen de beste kwaliteit, de service is voor ons erg belangrijk, want pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarnaast geven wij 15 jaar garantie op de keukens en hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het keukenvak. Daardoor hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van keukens, en kunnen wij u uitgebreid informeren over uw nieuwe keuken of keukenrenovatie. Wij leveren iedere gewenste keuken in elke gewenste kleur en in elke gewenste stijl, van klassiek tot modern.

We leveren maatwerk, standaard doen we niet aan. We zijn er voor het vervangen van een kastje, het renoveren van keukens en het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe keuken. Het handige is dat we over een eigen spuiterij beschikken. Zo kunnen we snel een front een nieuwe look geven en een keuken een frisse uitstraling. Een ding staat bovenaan: we doen alles met aandacht en we kijken vooral praktisch.

We hebben een prachtige showroom. U bent dan ook van harte welkom. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Graag zelfs, want zo zijn we ooit begonnen en groot geworden.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!