Renovatie geeft uw keuken en portomonee een tweede leven

Geef uw keuken een tweede leven, en uw keuken is weer helemaal als nieuw !

Heeft u geen zin in hak- en breekwerk, en 1 tot 2 weken zonder keuken, terwijl de planning in uw huishouden gewoon doorgaat ? Dan is keukenrenovatie dé oplossing voor u.

Wat zijn de voordelen ?
+ Geen hak- en breekwerk
+ Op korte termijn te realiseren
+ De basis van uw huidige keuken blijft behouden
+ De waarde van uw woning stijgt
+ Minder ingrijpend, en in veel gevallen véél voordeliger dan een nieuwe keuken

Bij renovatie zijn er veel mogelijkheden. U kunt denken aan het vervangen van de fronten, maar ook het werkblad, apparatuur, grepen en verlichting. Of, wanneer de keuken eigenlijk wat te klein is, kunnen wij in veel gevallen een extra keukenruimte creëren. En wat dacht u van het vervangen van uw gaskookplaat naar een inductiekookplaat, of uw kraan inruilen voor een Quooker. Voor vrijwel elke wens zien wij een oplossing.

Vergeet ook niet de kleine irritaties in uw keuken. Frontjes die scheef hangen, een koelkast die niet meer goed sluit, een lekkende kraan. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Ook is het bekende folieprobleem door renovatie goed op te lossen. Wanneer de folie loslaat van het front, is dit helaas niet meer te herstellen. Ook hier hebben wij een mooie oplossing voor. Wij hebben een eigen spuiterij, waar wij de folie van de fronten verwijderen en de fronten opnieuw gaan spuiten. Wilt u meer weten over het spuiten van uw fronten, klik dan hier.

Om u goed te kunnen adviseren bij het renoveren van uw keuken, is het van belang dat wij uw keuken zien. Wij komen daarom graag, vrijblijvend, bij u thuis om de situatie te beoordelen en uw wensen te bespreken. Vaak maken we tijdens dit bezoek direct een afspraak voor in de showroom, om u te kunnen laten zien welke materialen en apparatuur wij u adviseren.

Voordeel van renovatie is dat het in veel gevallen goedkoper is dan het kopen van een nieuwe keuken. Omdat TWA Keukens gespecialiseerd is in het renoveren én het leveren van nieuwe keukens, leggen wij graag de 2 mogelijkheden naast elkaar. Hierdoor kunt u, heel transparant, onder een dak onderzoeken wat voor u de beste mogelijkheid is. 

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!