Nieuwe keuken

TWA Keukens in Peize, de àndere keukenspecialist.


Toe aan een nieuwe keuken ? Loop dan eens bij ons binnen in onze prachtige showroom in Peize en laat u verrassen. In onze showroom laten wij u heel veel kleuren, stijlen en mogelijkheden zien. Voor elk wat wils, in elke prijsklasse.

U bent welkom, wij helpen wij u op weg in onze showroom, of gaan we, als u dat wilt, gelijk met een kop koffie of thee en wat lekkers uw wensen bespreken. We luisteren naar u en leggen u de mogelijkheden uit. Of nog mooier, we laten de oplossing zien in de showroom.

Het ontwerp wat we voor u maken, kunt u volgen op een groot scherm, zodat we samen uw nieuwe keuken tot leven brengen. We zoeken de kleuren en materialen uit en geven u uitleg over de apparatuur en producteigenschappen van bijvoorbeeld de diverse werkbladen. Kortom, wanneer de complete keuken op papier staat, weet u ook écht hoe uw keuken is ingedeeld en welke apparatuur u heeft uitgezocht. Bij ons geen vraagtekens over kleuren of functies van bijvoorbeeld de stoomoven, wij denken met u mee en adviseren u de apparatuur die bij ú past.


Als u het prettiger vind dat wij eerst een bezoek bij u thuis brengen om de situatie te bekijken en te beoordelen wat de mogelijkheden zijn, maken wij graag met u een afspraak voor een thuisbezoek. Tijdens dit bezoek meten wij de beschikbare ruimte, bespreken uw wensen, en bekijken samen met u welke stijl keuken het beste bij uw interieur en leefomgeving past. Daarna spreken we af in onze showroom om de details van uw keuken te bespreken.


Na uw akkoord voor de offerte en tekening, komen wij bij u langs om de keuken exact in te meten, zodat wij deze voor u kunnen bestellen en in te plannen voor montage. Maar ook de nodige werkzaamheden voorafgaand aan het plaatsen van de keuken kunnen wij voor u verzorgen. Demontage, verleggen van leidingen en het stuken van de muren. Voor ons geen enkel probleem, wij ontzorgen u graag.

Wij geven 15 jaar garantie op uw keuken. Dus gegarandeerd 15 jaar plezier van uw nieuwe keuken !

Laat u inspireren door ons ruim assortiment keukens

TWA Keukens - Havenstraat 16, 9321 DA Peize
T. 050-364 67 62 - WhatsApp 06 - 516 28 577 - E. welkom@twakeukens.nl

TWA Keukens, de andere keukenspecialist