SMEG

SMEG, wat staat voor Smalterie Metallurgische Emiliane Guastalla, is een Italiaans bedrijf. Het begon van origine als smelterij en staalfabriek, maar evolueerde al snel naar de productie van de inmiddels bekende huishoudelijke apparaten. Door de jaren heen heeft SMEG zich gevestigd als toonaangevend merk op het gebied van design en technologie. Het onderscheid zich vooral door het gebruik van verschillende kleuren voor haar apparaten. Denk hierbij niet aan standaard zwart of wit, maar rood, oranje, roze en blauw zijn onder andere de kleuren die SMEG (heeft) gebruikt in haar designs. 

SMEG’s ontwerpfilosofie

SMEG haar ontwerpen is wat het onderscheid van de concurrentie. De filosofie achter de ontwerpen is gebaseerd op het combineren van esthetiek met functionaliteit. Enkele kenmerkende aspecten zijn:

Samenwerken met ontwerpers. SMEG werkt regelmatig samen met bekende ontwerpers en architecten om producten te creëren die naast functioneel ook visueel aantrekkelijk zijn. Smeg weet als geen ander hoe technologie en design met elkaar gecombineerd kunnen worden en onderscheidt haar producten hiermee. 

Retro ontwerp. Eén van de meest kenmerkende aspecten van SMEG is hun retro-stijl design, geïnspireerd door de jaren ’50. De producten zijn door velen geliefd vanwege hun unieke en vooral kleurrijke uitstraling. 

Kwalitatief materiaal. SMEG maakt gebruik van hoogwaardige materialen voor hun producten en besteedt tevens veel aandacht aan de details en afwerking. Dit resulteert in duurzame én stijlvolle producten.

UITGELICHT

Omnichef Galileo Oven

“Een oven die traditioneel, stoom- en magnetronkoken combineert om te experimenteren met culinaire mogelijkheden en professionele resultaten  te behalen” zo omschrijft SMEG de oven zelf. De Omnichef Galileo Oven is een innovatief product wat beschikt over Smartcooking. Het bevat de automatische bereiding voor ruim 150 recepten, zodat u elke keer een perfect resultaat krijgt. De oven is zo modern dat u zelfs met behulp van de app uw oven kunt besturen. Het design van de oven ‘verbergt’ de vijf kookniveaus die in het apparaat zitten, zo ziet het er strak uit en kunt u het functioneel gebruiken. Een innovatieve, prachtige oven die goed staat in elke keuken.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!