Quooker

Quooker is een merk van Nederlandse origine dat bekend staat om zijn innovatieve kokendwaterkranen. De kranen van Quooker leveren direct kokend water en hebben de manier waarop we water in de keuken gebruiken geëvolueerd. Het idee ontstond in de jaren ’70 en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd gebruikt merk. Op dit moment produceert Quooker meer dan 300.000 Quooker-systemen per jaar en dit blijft alleen maar groeien. 

De voordelen van Quooker

Met de verschillende producten van Quooker, komen ook verschillende voordelen. Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Gemak: Met een Quooker kraan heeft u altijd direct kokend water tot uw beschikking, ideaal voor het bereiden van thee, pasta of het steriliseren voor flesjes of andere voorwerpen.
  • Duurzaamheid: Kranen van Quooker zijn simpel, maar stijlvol. Hierdoor passen ze goed bij diverse keukenstijlen. U kunt ze krijgen in verschillende afwerkingen, zodat het altijd bij uw persoonlijke stijl past.
  • Ruimtebesparing: Door een Quooker kraan te gebruiken, is het gebruik van een losse waterkoker of zelfs fluitketel niet nodig, dit scheelt ruimte op uw werkblad.

PRODUCTAANBOD

Quooker kraan

De kern van het Quooker-assortiment, de kokendwaterkraan. De kraan levert direct kokend water uit een apart reservoir dat u onder het aanrecht plaatst.

Flex

Dit is een kokendwaterkraan met een uittrekbare slang, waardoor het bereik in de keuken wordt vergroot. De Flex biedt kokend, warm en koud water. Het heeft tegelijkertijd de mogelijkheid om gefilterd water te dispenseren.

Fusion

De fusion-kraan van Quooker combineert koud, warm en kokend water in één kraan. Het model heeft een moderne uitstraling en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen (chroom, RVS, zwart).

Cube

De Quooker Cube is een uitbreiding op de al bestaande systemen. Naast kokend water, levert de Cube ook gekoeld, bruisend en gefilterd water. Een alles-in-één oplossing voor optimaal gemak in uw keuken. 

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!