Pronorm

Pronorm is een gerenommeerd Duits keukenmerk uit Ostwestfalen die bekend staat om hoogwaardige keukenoplossingen. Met al meer dan 60 jaar ervaring in de industrie, heeft Pronorm een sterke reputatie opgebouwd voor onterwerpen, vakmanschap en betrouwbaarheid. Bij Pronorm draait alles om kwaliteit en maatwerk. Elke keuken wordt met zorg en precisie ontworpen en geproduceerd in de fabriek in Duitsland. Pronorm is een merk dat er echt voor de klant staat.

Pronorm en inspiratie

Bij Pronorm geloven we in de kracht van inspiratie. Bezoek onze showroom om de keukens van Pronorm in het echt te ervaren en inspiratie op te doen voor uw eigen keukenontwerp. Scroll naar onder om een afspraak te maken of kom een keer vrijblijvend langs.

PRODUCTLIJNEN

Bij Pronorm hebben ze een breed scala aan productlijnen, zo zit er altijd een keuken bij die bij uw persoonlijke stijl past. De huidige productlijnen van Pronorm kunt u hier vinden. Deze bestaan onder andere uit moderne keukens, maar ook meer klassiek, landelijke keukens. Doe online inspiratie op of bezoek onze showroom!

Tip van TWA Keukens: Bekijk vooral de Y-line van Pronorm! Een productlijn met een greeploos en strak design. De Y-line geeft op geweldige wijze een gezicht aan het nieuwe wonen. Een echte aanrader als het aan ons ligt. 

 

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!