Nolte

Nolte is een maatgevend Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige keukens en meubeloplossingen. Opgericht in 1958, heeft Nolte zich gevestigd als een symbool van innovatie, vakmanschap en betrouwbaarheid in de keukenindustrie. Met een focus op duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek, biedt Nolte keukens die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en duurzaam.

Kenmerken van Nolte

Het merk staat bekend om vier punten, dit zijn de volgende:

  1. (Duits) vakmanschap: Nolte staat bekend om zijn precisie en aandacht voor detail, wat resulteert in keukens die er  niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens lang megaan.
  2. Duurzaamheid: Het merk zet zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen en het gebruik van duurzame materialen.
  3. Aanpasbaarheid: Nolte biedt een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen, waardoor elke klant een keuken kan creëren die perfect past bij zijn of haar smaak en behoeften.
  4. Prijskwaliteitverhouding: Nolte vindt het erg belangrijk dat er voor elk budget wat wils is bij het merk. Zo kunnen keukens op verschillende ruimtes en budget worden aangepast.

UITGELICHT

MATRIX150

Nolte Matrix 150 is gebaseerd op een eenvoudig maatraster: alle afmetingen zijn deelbaar door 150. Het resultaa is een harmonieus en strak totaalbeeld, maar ook voldoende opbergruimte. Apparatuur kan probleemloos in het ontwerp gepland worden, zelfs voor greeploze keukens

MatrixART

Bij MatrixArt wordt het greepspoor in de greeploze kast geïntegreerd. Door verschillende kleuren of met Emotion Light – een op led gebaseerd verlichtingssysteem voor dimmen – kunt u zelf kijken wat voor sfeer licht u wilt en dit feilloos afwisselen naar uw behoeften.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!