NEFF

Het Duitse NEFF is in 1877 opgericht en begon als een fabrikant van fornuizen en kachels. Het heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van moderne keukenapparatuur. NEFF is zeer innovatief en heeft dan ook verschillende, unieke ontwikkelingen gemaakt in de afgelopen jaren en zo hun sterke marktpositie afgedwongen.

Waarom keukenapparatuur van NEFF?

NEFF biedt ten eerste een breed scala aan producten, zoals: ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten en afzuigkappen. Zo kunt u voor vele keukenapparaten bij één merk terecht. NEFF staat bekend om stijlvolle en moderne ontwerpen die zowel in klassieke als moderne keukens passen. Ook gebruikt NEFF hoogwaardige materialen en technologieën om duurzame en vooral betrouwbare producten te maken. Het merk streeft er dan ook naar om energiezuinige apparaten te produceren die bijdragen aan een kleinere ecologische voetafdruk. Ook dit merk laat zien dat technologie en duurzaamheid hand in hand gaan. 

INNOVATIES NEFF

Slide&Hide® Ovens

Los van dat het kwalitatief geweldige ovens zijn, hebben deze ovens van NEFF nog iets unieks: de ovendeur kan volledig onder de oven worden geschoven. Zo is de toegang tot de ovenruimte eenvoudiger dan ooit! Zo hoeft u zich niet meer in rare bochten te vringen om uw gerechten door te roeren of te proeven. 

Circo Therm®

Alle ovens van NEFF zijn uitgerust met hun Circo Therm heteluchtsysteem. Dit unieke gepatenteerde systeem zorgt voor perfecte en gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de oven. Zo kun je op wel drie niveaus in de oven verschillende gerechten bereiden, zonder dat de geuren en smaken zich met elkaar vermengen.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!