Liebherr

Het Duitse Liebherr is een familiebedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige koel- en vriesapparatuur. Het bedrijf begon met de productie van torenkranen en bouwmachines en introduceerde in de jaren ’50 de eerste koelkasten. Hiermee betradt het bedrijf een nieuwe markt. Sindsdienst heeft Liebherr zijn portfolio voortdurend uitgebreid en is het een grote speler op de markt geworden. 

Duurzaamheid bij Liebherr

Liebherr hecht veel waarde aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Liebherr’s apparaten zijn zo ontworpen om energie te besparen en minimale impact op het milieu te hebben. Veel van de koelkasten en vriezer hebben hoge energie-efficiëntieklassen én maken gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen. Bent u dus op zoek naar kwalitatieve apparatuur dat ook aan het milieu denkt, dan is een Liebherr wat voor u!

UITGELICHT

Wijnkasten

De smaak van wijn wordt veelal bepaald door de temperatuur. Om te voorkomen dat factoren als temperatuur of licht de kwaliteit van de wijn beïnvloeden, bieden de wijnkasten van Liebherr perfecte bewaaromstandigheden. De vernieuwende technologieën beschermen de wijn tegen UV-licht en de temperatuur kan naar wens aangepast worden, bijvoorbeeld als het in de toekomst gedronken wordt of het langere tijd bewaard moet blijven. Kortom de wijnkasten van Liebherr bieden de ideale omstandigheden voor het behoudt van uw wijnen. 

BioFresh

Met de BioFresh technologie blijven uw levensmiddelen langer vers. Door de versheidtechnologie van Liebherr zorgen ze in de koelkast voor de optimale klimaatomstandigheden. En dit voor elke lade. Denk aan een lade voor groenten en fruit waar de luchtvochtigheid hoog is en de temperatuur net boven de 0 graden is voor een vers gevoel. Of een lade voor uw zuivel en vlees waar het droge klimaat juist ideaal is voor een langere houdbaarheid van de producten. BioFresh is in verschillende soorten koelkasten of koelkcombinaties van Liebherr te vinden.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!