Keukens Norg?
Bezoek TWA Keukens in Peize.

Keukens Norg?

TWA komt graag bij u langs!

Bent u op zoek naar keukens in Norg en omstreken? Dan bent u bij TWA Keukens aan het juiste adres. Op slechts een kwartier rijden van Norg kunt u onze showroom vinden in Peize. Wij hebben een uitgebreid assortiment keukens van hoogwaardige kwaliteit, die we graag aan u laten zien in onze showroom. Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij ons langs te komen en inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken.

Bij TWA Keukens staan uw wensen centraal. Wij nemen graag de tijd om samen met u uw droomkeuken te ontwerpen. In onze showroom helpen wij u graag op weg, maar als u het prettiger vindt, komen wij ook graag bij u thuis. Tijdens dit thuisbezoek bespreken wij uw wensen, bekijken de beschikbare ruimte en beoordelen de mogelijkheden.

 

Het ontwerp van uw nieuwe keuken maken we graag samen met u. Wij laten u de mogelijkheden zien op een groot scherm, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw keuken eruit gaat zien. Samen zoeken we de kleuren en materialen uit en geven we u uitleg over kenmerken van de diverse werkbladen bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er bij TWA Keukens geen vraagtekens over kleuren of functies van bijvoorbeeld de stoomoven, wij denken met u mee en adviseren u de apparatuur die bij u past.

Kom gerust eens langs in onze showroom in Peize of maak een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis. Bij TWA Keukens vindt u altijd de keuken die bij u past.

Keukenrenovatie Norg

Bent u op zoek naar een keukenzaak in de buurt van Norg die kan helpen bij uw keukenrenovatie? Wees welkom bij TWA Keukens. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren van keukens en vinden vrijwel altijd een oplossing voor uw wensen en behoeften.

Bij renovatie zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunnen wij niet alleen de fronten vervangen, maar ook het werkblad, de apparatuur, grepen en verlichting. Bovendien kunnen wij in veel gevallen een extra keukenruimte creëren als uw keuken eigenlijk wat te klein is. Zelfs voor de kleine irritaties in uw keuken, zoals scheefhangende kastjes, een niet goed sluitende koelkast of problemen met de afzuigkap, kunnen wij u van dienst zijn.

Om u goed te kunnen adviseren bij het renoveren van uw keuken, komen wij graag bij u thuis om de keuken te bekijken en uw wensen te bespreken. Vaak maken we tijdens dit bezoek direct een afspraak voor in de showroom, zodat wij u kunnen laten zien welke apparatuur en materialen wij u adviseren.Keukens Groningen

Wilt u meer weten over keukenrenovatie in omgeving Norg? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe keuken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Peize. Wij helpen u graag op weg naar uw droomkeuken.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!