Keukens Assen

 

Keukens Assen?
TWA komt graag bij u langs!

Bent u op zoek naar keukens in Assen en omstreken? Dan bent u bij TWA Keukens aan het juiste adres. Op nog geen half uur rijden van Assen kunt u onze showroom vinden in Peize. Wij hebben een uitgebreid assortiment keukens van hoogwaardige kwaliteit, die wij graag aan u laten zien in onze showroom. Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij ons langs te komen en inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken.

Bij TWA Keukens staan uw wensen centraal. Wij nemen graag de tijd om samen met u uw droomkeuken te ontwerpen. In onze showroom helpen wij u graag op weg, maar als u het prettiger vindt, komen wij ook graag bij u thuis. Tijdens een thuisbezoek bespreken wij uw wensen, bekijken de beschikbare ruimte en beoordelen de mogelijkheden.

 

Het ontwerp van uw nieuwe keuken maken we graag samen met u. Wij laten u de mogelijkheden zien op een groot scherm, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw keuken eruit gaat zien. Bij TWA Keukens heeft u keuze uit verschillende werkbladen en keukenapparatuur. Ook heeft u een ruime keuze in soorten keukens. Denk hierbij aan L-keukens, design keukens of juist moderne keukens. Voor ieder wat wils. 

Als dé keukenwinkel in Assen en omgeving, leggen wij de lat hoog als het gaat om service en kwaliteit. Wij staan voor u klaar, zowel in onze showroom als bij u thuis. Samen creëren wij de keuken van uw dromen, waar u nog jaren van kunt genieten. Kom langs bij TWA Keukens en laat u verrassen door ons grote aanbod showroomkeukens en uitstekende service!

Keukenrenovatie Assen

Bent u op zoek naar een keukenzaak in de buurt van Assen die uw keuken kan renoveren? Dan bent u bij TWA Keukens aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren van keukens en vinden vrijwel altijd een oplossing voor uw wensen en behoeften.

Bij renovatie zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunnen wij niet alleen uw kastjes wrappen, maar ook het werkblad, de apparatuur, grepen en verlichting. Bovendien kunnen wij in veel gevallen een extra keukenruimte creëren als uw keuken eigenlijk wat te klein is. Zelfs voor de kleine irritaties in uw keuken, zoals scheefhangende kastjes, een niet goed sluitende koelkast of problemen met de afzuigkap, kunnen wij u van dienst zijn.

Om u goed te kunnen adviseren bij het renoveren van uw keuken, komen wij graag bij u thuis om de keuken te bekijken en uw wensen te bespreken. Vaak maken we tijdens dit bezoek direct een afspraak voor in de showroom, zodat wij u kunnen laten zien welke apparatuur en materialen wij u adviseren.

Een groot voordeel van keukenrenovatie is dat het in veel gevallen goedkoper is dan het kopen van een nieuwe keuken. TWA Keukens is gespecialiseerd in keukenrenovatie en het leveren van nieuwe keukens, waardoor wij u zeer overzichtelijk de mogelijkheden naast elkaar kunnen laten zien. Zo kunt u onder één dak onderzoeken wat voor u de beste mogelijkheid is, geheel transparant en overzichtelijk.

Keukens Groningen

Wilt u meer weten over keukenrenovatie in omgeving Assen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe keuken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Peize. Wij helpen u graag op weg naar uw droomkeuken.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!