Het spuiten van keukenfrontjes is veel voordeliger dan u denkt

Is de keuken nog goed, maar bent u uitgekeken op de kleur ? Dan kan het spuiten van de keukenfronten een goede oplossing zijn.

keuken spuiten groningen friesland drenthe keuken renovatie

Door de fronten van de keuken in een andere kleur te spuiten, kunnen we een compleet andere uitstraling realiseren in uw keuken. Het maakt niet uit van welk materiaal het front is gemaakt.

Of het nu om een foliefront, massief houten front of een melamine front gaat, elk front is in de gewenste kleur te spuiten. Wanneer u er dan bijvoorbeeld ook nog voor kiest om de grepen te vervangen, wordt het ècht weer een frisse blikvanger.

Het spuiten van fronten is een voordelige manier om uw keuken op te frissen, en weer van deze tijd te maken.

Wellicht heeft u last van folieproblemen op uw fronten, of een vervelende beschadiging van uw keuken die helaas niet meer te repareren is. Vaak begint het met 1 of 2 fronten, maar voor je het weet hebben alle fronten hetzelfde probleem. Deze keukens zijn vaak nog relatief jong, waardoor het extra zuur is om alweer een nieuwe keuken te moeten kopen. Maar dit is dus niet nodig.

Wij kunnen de fronten spuiten. Dit doen wij in onze eigen spuiterij in Peize. Nadat wij de folie hebben verwijderd, behandelen wij de fronten, zodat wij de perfect gespoten fronten weer bij u kunnen bezorgen. 

Wij spuiten de fronten in een hoogwaardige 2-componentenlak, waardoor u weer jarenlang plezier heeft van uw keuken. U kunt ervoor kiezen om de fronten in een andere kleur te laten spuiten, maar wij kunnen dezelfde kleur ook inscannen. En in veel gevallen heeft u ook de keuze uit zijdeglans of hoogglans.

Het spuiten van fronten kan een start zijn om nog meer aan uw keuken te renoveren. Wilt u meer weten over keukenrenovatie, klik dan hier.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!