Keuken Spuiten

Is de keuken nog goed, maar bent u uitgekeken op de kleur ? Dan is het spuiten van de keukenfronten misschien een goed idee voor u.


Door de fronten van de keuken in een andere kleur te laten spuiten, kunnen we een compleet andere uitstraling realiseren in uw keuken. Het maakt niet uit van welk materiaal het front is gemaakt. Of het nu om een foliefront, massief houten front of een melamine front gaat, elke front is in de gewenste kleur te spuiten. Wanneer u er dan bijvoorbeeld ook nog voor kiest om de grepen te vervangen, wordt het ècht weer een blikvanger.

Het spuiten van fronten is een voordelige manier om uw keuken weer te pimpen, en er weer jarenlang van te genieten.

Wellicht heeft u last van folieprobleem op uw fronten. Een vervelende beschadiging van uw keuken, die helaas niet meer te repareren is. Vaak begint het met 1 of 2 fronten, maar voor je het weet hebben alle fronten hetzelfde probleem. Deze keukens zijn vaak nog relatief jong, waardoor het extra zuur is om alweer een nieuwe keuken te moeten kopen. Maar dit is dus niet nodig.

folieprobleem-keuken-keuken-spuiten-keukenkastjes-spuiten-groningen-friesland-drenthe-1 folieprobleem-keuken-keuken-spuiten-keukenkastjes-spuiten-groningen-friesland-drenthe-2

Wij kunnen de fronten spuiten. Dit doen wij in onze eigen spuiterij in Peize. Nadat wij de folie hebben verwijderd, behandelen wij de fronten, zodat wij de perfect gespoten fronten weer bij u kunnen bezorgen. Wij spuiten de fronten in een hoogwaardige 2-componentenlak, waardoor u weer jarenlang plezier heeft van uw keuken. U kunt ervoor kiezen om de fronten in een andere kleur te laten spuiten, maar wij kunnen dezelfde kleur ook inscannen. En in veel gevallen heeft u ook de keuze uit zijdeglans of hoogglans.

Het spuiten van fronten kan een start zijn om nog meer aan uw keuken te renoveren. Wilt u meer weten over keukenrenovatie, klik dan hier.

 

 

Voor en na de renovatie

TWA Keukens - Havenstraat 16, 9321 DA Peize
T. 050-364 67 62 - WhatsApp 06 - 516 28 577 - E. welkom@twakeukens.nl

TWA Keukens, de andere keukenspecialist