Falmec

Falmec is een toonaangevend Italiaans merk dat zich specialiseert in de productie van hoogwaardige afzuigkappen en luchtreinigingssystemen voor keukens. Met een rijke geschiedenis van innovatie en een focus op design, biedt Falmec oplossingen die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn.

Het merk werd opgericht in 1981 en is gevestigd in Veneto, Italië, een regio die bekend staat om zijn traditie van vakmanschap en kwaliteitsproductie. Sinds zijn oprichting heeft Falmec zich gewijd aan het creëren van producten die de normen voor keukenventilatie herdefiniëren. Het bedrijf combineert Italiaanse designtradities met geavanceerde technologieën om hoogwaardige producten te produceren.

Waarom kiezen voor Falmec?

Falmec staat onder andere bekend om stijlvolle en esthetisch verantwoorde ontwerpen. Het merk werkt samen met gerenommeerde ontwerpers om producten te creëren die naadloos integreren in moderne keukens en een luxueuze uitstraling hebben. Falmec-producten worden gekenmerkt door strakke lijnen, hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen. Deze aandacht voor detail zorgt ervoor dat de afzuigkappen niet alleen functioneel zijn, maar ook een visuele aanvulling op de keuken vormen.

UITGELICHT

NRS (Noise Reduction System)

Falmec’s NRS-technologie zorgt voor een stille werking van afzuigkappen zonder in te boeten aan efficiëntie. Dit systeem vermindert het geluid tot een minimum, waardoor een rustige en comfortabele keukenomgeving wordt gegarandeerd. Door de vermindering van het aantal decibel maakt uw afzuigkap nog minder geluid dan een lopende vaatwasser.

E.ion System

Het E.ion System is een revolutionaire luchtreinigingstechnologie die niet alleen kookdampen verwijdert, maar ook de luchtkwaliteit verbetert door actieve ionisatie. Dit systeem neutraliseert geuren en vermindert schadelijke stoffen in de lucht, waardoor een gezondere keukenomgeving ontstaat.

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!