BORA

BORA is een merk dat zich voornamelijk richt op innovatieve keukenapparatuur en met name kookveldafzuigingen. In plaats van traditionele afzuigkappen boven het kookoppervlak, heeft BORA een systeem ontwikkeld waarbij deze kookdampen meteen bij de kookplaat worden afgezogen. Lees verder op deze pagina wat BORA nog meer voor u te bieden heeft. 

Waarom BORA voor uw keuken?

BORA is erg bekend om haar innovatie en technologie die wordt gebruikt bij het maken van de keukenapparatuur:

  1. Productlijnen: BORA biedt verschillende soorten productlijnen aan. Elke lijn heeft specifieke kenmerken en voordelen. Deze zijn gericht op verschillende marktsegmeneten en de behoefte van u, de klant.
  2. Kookveldafzuiging: Waar BORA vooral om bekend is zijn de afzuigsystemen. De zuigen de dampen en geuren naar beneden af, direct vanuit het kookoppervlakte. Dit zorgt voor een efficiente afzuiging en meer open ruimte in de keuken, door het ontbreken van de traditionele afzuigkap.
  3. Functionaliteit en design: De producten van BORA staan bekend om hun strakke en moderne design, gebruiksgemak en bovenal hoge kwaliteit. Ze passen perfect in uw (moderne) keuken en leveren hoogwaardige, kwalitatieve prestaties.

 

 

UITGELICHT

BORA X BO

De BORA X BO is een stoomoven die verder gaat dan de tradionele oven door het combineren van stoomtechnologie met conventionele kookmethoden. Dit geavanceerde apparaat is ontworpen om het kookproces te vereenvoudigen én te verbeteren. De oven is voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen die bediening en controle over kookprocessen vergemakkelijkt. Met één druk op de knop is uw gerecht in no-time klaar, terwijl u er zelf amper naar om hoeft te kijken. Een innovatief product dat door en door populair is. 

Multifunctionele lade

Het multitalent, oftewel de lade die meer kan. De BORA multifunctionele lade is ontworpen voor meer dan alleen warmhouden. Het kan ook o.a. opwarmen of langzaam garen. De lade biedt functionaliteit en een stuk gemak in uw keuken. Los van de functionaliteit van het product, is het design erg modern en strak waardoor het naadloos in een moderne keuken aansluit. Met het gebruiksvriendelijke aanraakscherm kunt u gemakkelijk een programma kiezen. Als uw ook de BORA X BO heeft en deze aan de lade koppelt, kan deze ook via de X BO bediend worden. 

TWA maakt uw droomkeuken werkelijkheid!